Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για Κυκλάδες από έγκριτα Ιταλικά ΜΜΕ

Στη γαστρονομική παρακαταθήκη των Κυκλάδων αλλά και στις ομορφιές των νησιών αναφέρεται πολυσέλιδο αφιέρωμα του ιταλικού περιοδικού "Yacht Capital" που αριθμεί πάνω από 100.000 αναγνώστες, με υψηλό εισόδημα και ειδικά ενδιαφέροντα, όπως το yachting.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για ένα "γαστρονομικό ταξίδι", όπως το χαρακτηρίζει το ίδιο το περιοδικό ,στη Μήλο, την Ιο και  τη Σαντορίνη" που συνδυάζει το παρελθόν και το παρόν με τις σύγχρονες τεχνικές που βασίζονται αποκλειστικά γύρω από φρέσκα τοπικά προϊόντα".

Το ρεπορτάζ που προέκυψε ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ταξιδιού που οργάνωσε η εταιρία MTC GROUP, συνδυάζεται  με παρουσίαση συνταγών και φημισμένων τοπικών σεφ και έρχεται να συμπληρώσει την εξίσου σημαντική  για τη φήμη των Ελληνικών νησιών πρόσφατη διάκριση του ιστότοπου της "VOGUE" και του "VANITY FAIR" στην Ιταλική αγορά για τη Μύκονο, την Πάρο και τη Μήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...