Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Το αίμα πρόδωσε τους δράστες της κλοπής σε ΑΤΜ!

Πρωτοχρονιάτικο μπουναμά από το… το Α.Τ.Μ. της Εμπορικής τράπεζας που βρίσκεται μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Ρόδο επιχείρησαν να πάρουν τρεις νεαροί τσιγγάνοι από τους οποίους ο ένας ανήλικος, αλλά ο ένας… και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο νοσοκομείο!

Η απόπειρα έγινε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν οι τρεις δράστες έσπασαν την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ και προσπάθησαν να σύρουν το μηχάνημα που περιείχε 80.000 ευρώ για να το φορτώσουν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι το οποίο είχαν κλέψει λίγη ώρα πριν από την περιοχή Καλυθιές. Στην προσπάθειά τους, όμως, ο 25χρονος ακρωτηριάστηκε στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού του και αναγκάστηκαν να φύγουν βιαστικά!

Tο κλεμμένο όχημα βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε ένα σημείο της οδού Ρόδου- Καλλιθέας και οι αστυνομικοί βρήκαν στον τραυματία στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου, όπου είχε πάει για τις πρώτες βοήθειες. Ο νεαρός τσιγγάνος νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου αναζητούν τους συνεργούς του, δυο αδέλφια ηλικίας 22 και 17 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...