Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Κυκλάδες: Άλλη μία αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ


"Ανακοινώνω ότι αποχωρώ από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. και από μέλος του κόμματος ή της όποιας επιτροπής αυτού, μιας και ουδέποτε μου δόθηκε η δυνατότητα ουσιαστικής συμμετοχής μου στα δρώμενα", ανακοίνωσε η Αγγελική Ήμελλου, υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της:


Σας ανακοινώνω ότι αποχωρώ από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ., και από μέλος του κόμματος ή της όποιας επιτροπής αυτού, μιας και ουδέποτε μου δόθηκε η δυνατότητα ουσιαστικής συμμετοχής μου στα δρώμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους ανθρώπους, συνεχίζουν απτόητοι να σκέφτονται και να λειτουργούν με γνώμονα τον άνθρωπο σε όσους ανθρώπους δεν έχουν πάψει να αντιστέκονται και να αγωνίζονται για τον τόπο τους, το μέλλον τους, και το μέλλον των παιδιών τους με το όποιο τίμημα...  σε όσους ανθρώπους σέβονται τον εαυτό τους, με το όποιο κόστος...  και τέλος, σε όσους ανθρώπους, πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με όλη τους τη δύναμη και την αγάπη.


Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ το 2013 να φέρει την ουσιαστική αγάπη μεταξύ μας, και να μας ενώσει σαν μια γροθιά στη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο πολύπαθος λαός μας, για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από αυτό το αδιέξοδο της κρίσης των ανθρωπίνων αξιών και του πολιτισμού μας!

Με εκτίμηση.

Αγγελική Ήμελλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...