Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης στη Ρόδο

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, με επικεφαλής Αλβανό υπήκοο, έγκλειστο σε ελληνική φυλακή, εξάρθρωσαν οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στη Ρόδο. Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ηρωίνης. Άλλα δύο αναζητούνται.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα, παραμονή των Χριστουγέννων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη Ρόδο δύο 36χρονους Έλληνες και μια 23χρονη υπήκοο Ουκρανίας, με τις κατηγορίες της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ηρωίνης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, ο ένας 36χρονος παρέδωσε σε αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού ποσότητα ηρωίνης 17,4 γραμμαρίων, που είχε στο σπίτι του, όπου διέμενε με την 23χρονη. Ακολούθως, τους οδήγησε σε χωράφι στην Κοσκινού, όπου είχε κρύψει 18 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 873,3 γραμμαρίων. Τα νακρωτικά θα παρέδιδε στον δεύτερο 36χρονο, ύστερα από εντολή του έγκλειστου Αλβανού, προκειμένου να τα διακινήσει σε τοξικομανείς του Ρόδου. Οι αστυνομικοί «έκλεισαν ραντεβού» για την παραλαβή στον 36χρονο στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβαν.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 συσκευασίες με ηρωίνη 390,7 γραμμαρίων και τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα πρόεκυψε ότι τα ναρκωτικά μετέφερε στη Ρόδο, στις 23 Δεκεμβρίου, με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά άλλος Έλληνας και ότι για το ραντεβού μεταξύ των δύο Ελλήνων μεσολάβησε Αλβανός. Και οι δυο αυτοί κατηγορούμενοι, τα στοιχειά των οποίων ερευνώνται, ενεργούσαν κατ΄εντολήν του 33χρονου έγκλειστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...