Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Λέσβος: Τραγωδία με μετανάστες-5 πτώματα έχουν βρεθει μέχρι τώρα

Τραγωδία με μετανάστες στη Λέσβο. Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί 5 πτώματα μεταναστών, στη θαλάσσια περιοχή  ανατολικά του νησιού.

Χτες το βράδυ εντοπίστηκε, από σκάφος που συμμετέχει στη μικτή ευρωπαϊκή επιχείρηση «ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ 2012», άνδρας μέσα στη θάλασσα.

Ο άνδρας  φορούσε ατομικό σωσίβιο και κατά δήλωσή του, είναι ηλικίας 20 ετών και υπήκοος ξένης χώρας. Περισυνελέγη με ασφάλεια από το πλήρωμα του λιμενικού σκάφους και μεταφέρθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης, από όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Στη συνέχεια, πλωτά περιπολικά Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά σκάφη δια θαλάσσης, καθώς και όχημα από ξηράς, προέβησαν σε  έρευνες για τυχόν εντοπισμό λοιπών αγνοουμένων ατόμων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν βρεθεί 5 πτώματα.Οι έρευνες συνεχίζονται…
radiokalloni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...