Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Ο Τούρκος "χάθηκε" πάνω από τη Λέσβο

Τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-38 το οποίο εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 09:52 το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποίησε υπέρπτηση στο νοτιοανατολικό άκρο της Λέσβου η οποία διήρκεσε μόλις δύο λεπτά, από τις 09:54 μέχρι τις 09:56.

Το τουρκικό Τ-38 πετούσε σε μεγάλο ύψος 15 χιλιάδων ποδών και βγήκε από το FIR Αθηνών στις 09:58.

Η ολιγόλεπτη πτήση του τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους πάνω από ελληνικό έδαφος ίσως και να οφείλεται σε λάθος του Τούρκου πιλότου που έχασε κατά πάσα πιθανότητα τον προσανατολισμό του, αφού κατά τη διάρκεια της πτήσης του έκανε περίεργους ελιγμούς...πάνω από τα κεφάλια μας…

Εκτός από την πτήση του Τ-38 πάνω από την Λέσβο, ακόμη έξι τουρκικά αεροσκάφη τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα με πυραύλους εισέβαλαν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πραγματοποιώντας 7 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και 5 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

ΠΗΓΗ : .lesvospost.com

Και η επίσημη ανακοίνωση


«Τουρκικό αεροσκάφος Τ-38 το οποίο εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 09:52, πραγματοποίησε υπερπτήση στο ΝΑ άκρο νήσου Λέσβου στα 15.000 πόδια από 09:54 έως 09:56 και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 09:58».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...