Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Προσλήψεις: Εξαιρούνται από το ένα προς πέντε οι νησιωτικοί δήμοι

Την εξαίρεση των νησιωτικών δήμων από τον κανόνα 1-5 στο Δημόσιο (μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις), σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 11 του ν. 3833/2010, προβλέπει... το Μεσοπρόθεσμο 2013-2016.

Σύμφωνα με την παράγραφο «ΣΤ.2. ΑΝΑΣΤΟΛΗΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙΔΙΟΡΙΣΜΩΝ»:

Οι προσλήψεις και οι διορισμοί του μόνιμου προσωπικού και του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των Ν.Π.Ι.Δ. αυτών αναστέλλονται έως την 31. 12.2016.

Για τις προσλήψεις και τους διορισμούς του μόνιμου προσωπικού και του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των Ν.Π.Ι.Δ. αυτών εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 11 του ν. 3833/2010, όπως ισχύει.

Οι προσλήψεις και οι διορισμοί τακτικού προσωπικού σε νησιωτικούς δήμους δεν εμπίπτουν στον περιορισμό των προσλήψεων του άρθρου 11 του ν. 3833/2010.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...