Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Ελληνικός καφές «ALENTI» made in Kάσος!

Πόσο μου αρέσει που Ελληνικές εταιρίες μικρές η μεγάλες έχουν αρχίσει και δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Έτσι στην προσπάθεια ανακάλυψης τέτοιων Ελληνικών εταιριών δοκίμασα τον ωραιότερο καφέ που είχα πιει, ποτέ μου, Ξέρετε που ? Στην Κάσο

Σε αυτό το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων πέρασα λίγες όμορφες στιγμές το καλοκαίρι και πίνοντας καφέ στα διάφορα μαγαζιά του νησιού ανακάλυψα ένα χαρμάνι που μου άρεσε πολύ , ρωτώντας τι είναι μου είπαν, ο καφές του ΝΙΚΗΤΑ.

Δεν κατάλαβα τι εννοούσαν μέχρι που μου είπαν ότι ο ιδρυτής του καφέ ακούει στο όνομα Νικήτας.

Δεν ξέρουμε πόσο μανιώδης φίλοι του καφέ είστε και κατά πόσο διατεθειμένοι να δοκιμάσετε νέες γεύσεις αλλά σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τον καφέ «ALENTI».

Ο καφές αυτός είναι φρέσκος αλέθεται & παρασκευάζεται στην Κάσο και πωλείται σε ανταγωνιστικές τιμές από τους υπόλοιπους καφέδες.

Το γεγονός πως είναι ποιοτικός, φθηνός και φρέσκος οδήγησε τους περισσότερους καφετζήδες του νησιού να τον προμηθεύονται και να τον σερβίρουν, εμείς ευχόμαστε να ξεπεράσει τα όρια του νησιού και να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα γιατί το αξίζει.

Στην υγειά μας με καφέ «ALENTI»

Παραγγελίες στα τηλέφωνα 2245041234 Κάσος
κιν. 6944248222
Αποστολές σε ολη την Ελλάδα κατόπιν συνενοήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...