Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Την Παρασκευή οι απολογίες των 13 συλληφθέντων μελών εγκληματικής οργάνωσης στη Σάμο

Προθεσμία 48 ωρών ζήτησαν και έλαβαν οι 13 συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται ως μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν αρκετό καιρό στη Σάμο διακινώντας ναρκωτικές ουσίες.

Σταδιακά από αύριο θα ξεκινήσουν οι απολογίες τους προκειμένου να αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτής αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, οι δύο οργανώσεις αποτελούνταν από άτομα που διέμεναν στο νησί τα οποία προμηθεύονταν τις ναρκωτικές ουσίες από διάφορες περιοχές της Αττικής, καθοδηγούμενα από έγκλειστο σε φυλακές-υπήκοο Αλβανίας, επίσης μέλος της οργάνωσης.

Στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών φαίνεται να εμπλέκονται περίπου 60 άτομα. Συνολικά, κατασχέθηκαν από τις οργανώσεις περίπου 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, 4 αεροβόλα όπλα, ποσότητα εκρηκτικών υλών, 3 αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...