Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Έπιασαν τον φερόμενο ως δολοφόνο της Πάρου - Ταυτοποιήθηκε το DNA

Το τραγικό θύμα
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία εντόπισε και συνέλαβε τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο μετά τη ληστεία της τράπεζας. 

Λίγο πριν τα Μεσάνυχτα ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ότι ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου που προσήχθη για τη ληστεία στην Πάρο

Όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο δελτίο του Μega πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση τρομοκρατίας.

Στο καπέλο που του έπεσε την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει, βρέθηκε dna, το οποίο άνοιξε τον δρόμο για την διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του δράστη.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί του είχε τσάντα που έγραφε «Πάρος».

Από τον έλεγχο του dna ταυτοποιήθηκε -όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές- ότι είναι ο άνθρωπος που σκότωσε εν ψυχρώ τον ταξιτζή.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αποφάσισαν να ασχοληθούν με μια υπόθεση που αρχικά έδειχνε ότι είναι του κοινού ποινικού δικαίου, επειδή τους κινητοποίησε ο επαγγελματισμός των ληστών και, κυρίως, το γεγονός ότι έβαλαν φωτιά και έκαψαν το (κλεμμένο) αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Τώρα ψάχνουν και τους άλλους συνεργούς του 29χρονου φερόμενου ως δολοφόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...